Bij u ter plaatse in heel België Snelle dienstverlening Uitgebreide expertise

Onderhoud aan bouwmachines

Onderhoud aan uw bouwmachines laten uitvoeren is een essentiële stap in het verlengen van de levensduur van uw apparatuur. Regelmatig en professioneel onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw machines en verhoogt de algehele productiviteit. Het kan onverwachte uitvaltijden voorkomen en zorgt voor een veilige werkomgeving. Bij RUMA staat kwaliteit centraal in het onderhoud van uw bouwmachines.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Waarom kiezen voor professioneel onderhoud voor uw bouwmachines

Kiezen voor professioneel onderhoud van uw bouwmachines biedt meerdere voordelen. Onze experts op vlak van machinebeheer kennen de ins en outs van de machines en kunnen mogelijke problemen snel identificeren. Dit voorkomt niet alleen kostbare reparaties in de toekomst maar waarborgt ook de veiligheid op de werkplek, zeker als het gaat om het nazicht van kranen. Bovendien zorgt een professioneel onderhouden bouwmachine voor een efficiënte werking, waardoor u tijd en geld bespaart. Als er toch reparaties nodig zijn, kunt u bij ons terecht voor de herstellingen aan uw bouwmachines. Wij komen overigens naar u toe om al deze diensten uit te voeren.

herstelling onderhoud RUMA
herstelling onderhoud landbouwmachines RUMA
herstelling onderhoud bouwmachines RUMA

Investeer in de levensduur van uw machines

Het onderhouden van bouwmachines en laten nakijken van landbouwmachines is geen kostenpost, maar een investering in de toekomst van uw bedrijf. Een goed onderhouden machinepark en trailers die op punt staan, dragen bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering en een hogere productiviteit. Geniet van onze diensten voor een veilig machinegebruik. Maak nu een afspraak voor professioneel onderhoud aan uw bouwmachines door te bellen naar +32 477 30 08 40.

RUMA

Davy Van Damme

Hertsgaard 7 | 9200 Dendermonde

+32 477 30 08 40

davy.van.damme@hotmail.com

BE0794.972.804