Bij u ter plaatse in heel België Snelle dienstverlening Uitgebreide expertise

Herstellingen aan bouwmachines

Professionele herstellingen kunnen de levensduur van uw bouwmachines verlengen en een soepele voortgang van uw projecten waarborgen. Bij RUMA kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare herstelservice. We maken gebruik van moderne technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw machines in optimale staat verkeren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Herstellingen en meer voor uw bouwmachines

Een defecte bouwmachine kan uw project aanzienlijk vertragen en extra kosten met zich meebrengen. Daarom is tijdig ingrijpen cruciaal. Naast herstellingen bieden we u daarom een breed scala aan andere essentiële diensten die uw bedrijfswerking op basis van bouwmachines ondersteunen. Bent u op zoek naar een partner voor het reguliere onderhoud van uw bouwmachines? Wij staan voor u klaar! Werkt u met specifieke machines? Wij bieden gespecialiseerde herstellingen voor bulldozers en tal van andere machines aan. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over de beste aanpak voor uw specifieke situatie. Heeft u een tractor voor het transport van uw machinepark? U raadt het al: u rekent ook op ons voor het onderhoud van landbouwmachines. Daarbovenop komen we naar u toe om al deze diensten uit te voeren.

herstelling onderhoud RUMA
herstelling onderhoud landbouwmachines RUMA
herstelling onderhoud bouwmachines RUMA

Kies voor betrouwbare diensten

Herstellingen zijn niet alleen een noodzakelijke uitgave maar ook een investering in de levensduur en betrouwbaarheid van uw bouwmachines. Een goed onderhouden machine is efficiënter, veiliger en betrouwbaarder. Wenst u ons in te schakelen? Neem dan zeker een kijkje naar onze diensten of bel meteen naar +32 477 30 08 40 om een afspraak in te plannen.

RUMA

Davy Van Damme

Hertsgaard 7 | 9200 Dendermonde

+32 477 30 08 40

davy.van.damme@hotmail.com

BE0794.972.804