Bij u ter plaatse in heel België Snelle dienstverlening Uitgebreide expertise

Onderhoud aan kranen

Een regelmatig onderhoud voor uw kranen is onmisbaar in elke industriële of bouwomgeving. Bij RUMA begrijpen we dit als geen ander. Een professioneel onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw apparatuur, vermindert de kans op storingen en draagt bij aan de algehele veiligheid op de werkplek.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

De voordelen van professioneel onderhoud aan uw kranen

Een effectief onderhoudsplan gaat verder dan alleen de basiscontroles. Het omvat alles, van smeerschema's tot grondige inspecties van mechanische en elektrische onderdelen. Bij RUMA bieden we een breed scala aan onderhoudsdiensten die zijn ontworpen om u gemoedsrust en operationele efficiëntie te bieden. Komen er problemen boven? Dan staan we klaar om de nodige herstellingen aan uw kranen uit te voeren. Ook onze dienstverlening omtrent herstellingen aan andere bouwmachines zijn een waardevolle aanvulling op uw onderhoudsplan.

herstelling onderhoud RUMA
herstelling onderhoud landbouwmachines RUMA
herstelling onderhoud bouwmachines RUMA

Vertrouw op onze expertise

Een regelmatig onderhoud is niet alleen goed voor uw kranen, maar ook voor uw bedrijfsresultaten. Het minimaliseert uitvaltijd, verlengt de levensduur van uw kranen en zorgt ervoor dat uw projecten soepel verlopen. Als u ook betrokken bent bij landbouwprojecten, kunnen onze oplossingen voor het onderhoud van landbouwmachines interessant zijn. Voor meer informatie over hoe we u kunnen bijstaan, nodigen we u uit om onze dienstenpagina te bezoeken. Of maak meteen een afspraak door te bellen naar +32 477 30 08 40.

RUMA

Davy Van Damme

Hertsgaard 7 | 9200 Dendermonde

+32 477 30 08 40

davy.van.damme@hotmail.com

BE0794.972.804