Bij u ter plaatse in heel België Snelle dienstverlening Uitgebreide expertise

Onderhoud van trailers

Goed onderhoud van uw trailers is van vitaal belang voor de veiligheid en efficiëntie van uw operaties. Bij RUMA begrijpen we dit als geen ander. Een goed onderhouden trailer is veiliger, leidt tot minder defecten en verlengt de levensduur van uw materiaal. Dit betekent minder ongeplande stilstand, minder onverwachte kosten en een hogere betrouwbaarheid.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Betrouwbaarheid en kwaliteit bij het onderhoud van trailers

Het onderhoud van uw trailers is niet zomaar een taak die af en toe moet gebeuren; het is een cruciaal onderdeel van uw bedrijfsvoering. Een slecht onderhouden trailer kan leiden tot kostbare vertragingen en veiligheidsrisico's. Wij bieden als onderdeel van onze dienstverlening een uitgebreid onderhoudsprogramma dat de prestaties van uw trailers optimaliseert. We controleren alle cruciale onderdelen van de trailers en voeren preventief onderhoud uit om mogelijke problemen te voorkomen. En als u ook betrokken bent bij hijswerkzaamheden, is ons onderhoud van kranen ook een interessante optie voor u. Wist u bovendien dat wij naar u toe komen om het onderhoud uit te voeren?

herstelling onderhoud RUMA
herstelling onderhoud landbouwmachines RUMA
herstelling onderhoud bouwmachines RUMA

Schakel ons in als partner voor alle onderhoudstaken

Onderhoud is een continu proces dat de juiste expertise en aandacht vereist. Bij RUMA rekent u op een team van gekwalificeerde technici die u bijstaan in al uw onderhoudsbehoeften. Of het nu gaat om een eenvoudige inspectie of een volledige revisie, we hebben de kennis en ervaring om de klus te klaren. Maar we bieden meer dan alleen onderhoud aan trailers. Wij hebben ook diensten voor het onderhoud van landbouwmachines. Daarnaast hebben we ook expertise in het onderhoud van bouwmachines. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Bel ons op +32 477 30 08 40 om een afspraak in te plannen voor een grondig onderhoud aan uw trailers of andere machinerie.

RUMA

Davy Van Damme

Hertsgaard 7 | 9200 Dendermonde

+32 477 30 08 40

davy.van.damme@hotmail.com

BE0794.972.804