Bij u ter plaatse in heel Belgiƫ Snelle dienstverlening Uitgebreide expertise

Trailers herstellen

Uw trailers regelmatig laten nakijken en herstellen is een essentieel onderdeel van het bedrijfsbeheer in de transportsector. Bij RUMA begrijpen we hoe belangrijk het is om uw trailers in topconditie te houden. Een goed onderhouds- en herstelproces is essentieel om de levensduur van uw trailer te verlengen en de veiligheid op de weg te garanderen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

De voordelen van een professionele aanpak bij het herstellen van trailers

Als het gaat om het herstellen en onderhouden van trailers, is het belangrijk om een betrouwbare partner te kiezen. Professioneel herstel houdt een grondige inspectie en reparatie van alle onderdelen in, van de remmen tot de verlichting. Hierdoor kunt u met een gerust hart weer de weg op en aan de slag. Bovendien kan professioneel herstel de doorverkoopwaarde van uw trailer verhogen. Bekijk ook onze oplossingen voor het herstellen van bouwmachines voor een volledig servicepakket.

herstelling onderhoud RUMA
herstelling onderhoud landbouwmachines RUMA
herstelling onderhoud bouwmachines RUMA

Kies voor kwaliteit en veiligheid

Onze aanpak bij machinebeheer zorgt voor een grondige reparatie en inspectie, waardoor u de levensduur van uw trailer verlengt en de veiligheid op de weg waarborgt. Overweeg ook ons in te schakelen voor het onderhoud van landbouwmachines als u in deze sector actief bent. Het herstellen van uw trailer is niet iets om licht over te denken. Kies voor een service die zowel kwalitatief als betrouwbaar is, kies voor onze diensten. Bel ons op +32 477 30 08 40 om een afspraak in te plannen, wij komen graag langs bij u.

RUMA

Davy Van Damme

Hertsgaard 7 | 9200 Dendermonde

+32 477 30 08 40

davy.van.damme@hotmail.com

BE0794.972.804