Bij u ter plaatse in heel België Snelle dienstverlening Uitgebreide expertise

Herstellingen aan bulldozer

Herstellingen aan een bulldozer wilt u graag zo snel mogelijk zien gebeuren. Een bulldozer is namelijk een krachtig stuk materieel dat een essentiële rol speelt in veel bouw- en sloopprojecten. Bij RUMA weten we dat een goed onderhouden machine niet alleen veiliger is, maar ook efficiënter werkt. Onze herstellingen zorgen ervoor dat uw bulldozer altijd klaar is voor de volgende klus.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Snelle, professionele herstellingen aan uw bulldozer

Een defecte bulldozer kan een hele operatie stilleggen. Daarom bieden we snelle en betrouwbare herstellingen aan voor uw bulldozer en andere bouwmachines. Onze technici zijn hoogopgeleid en gebruiken alleen de beste onderdelen. Bovendien zijn we uitgerust met het juiste inzicht en de juiste kennis om de oorzaak van het probleem snel op te sporen. Zo zorgen we ervoor dat uw bulldozer zo snel mogelijk weer aan het werk kan. Heeft u ook een kraan die hersteld moet worden? Bekijk dan ons aanbod voor herstellingen van kranen. Wij sturen onze technici steeds naar u toe, zodat u geen extra transportkosten voor uw machines moet uitgeven.

herstelling onderhoud RUMA
herstelling onderhoud landbouwmachines RUMA
herstelling onderhoud bouwmachines RUMA

Vertrouw op onze expertise

Bij RUMA houden we ons niet alleen bezig met bulldozers. We hebben een uitgebreid aanbod aan herstel- en onderhoudsdiensten voor allerlei soorten machines, waaronder trailers. Voor een volledig overzicht van onze diensten kunt u onze dienstenpagina bezoeken. Als expert op vlak van onderhoud aan bouw- en landbouwmachines staan wij klaar om uw bedrijfsvoering op rolletjes te doen lopen. Bel ons op +32 477 30 08 40 om een efficiënte samenwerking op te starten.

RUMA

Davy Van Damme

Hertsgaard 7 | 9200 Dendermonde

+32 477 30 08 40

davy.van.damme@hotmail.com

BE0794.972.804